hi5

hi5

hi5

hi5

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه آش رشته با تزیین آش رشته سبزی خشک مجلسی نذری

برای این ساعت آموزش آشپزی ایرانی آش رشته طرز تهیه به همراه تزیین آش رشته را در وب  سیتی آماده کردیم.

اش رشته به انگلیسی همان Aash e Reshteh یا Noodle soup irani است برای اطلاعات  بیشتر به انتهای پست مراجعه کنید.

همانطور که میدانید از آش رشته به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی استفاده می‌شود

تزیین آش رشته خوشمزه و نکات مهم در پخت آش رشته

آش رشته,تزیین آش رشته

طرز تهیه آش رشته با تزیین آش رشته سبزی خشک مجلسی ۴ نفر تا ۲۰ نفر نذری

آش رشته از معروف‌ترین آشهای ایرانی است. این آش را غالباً با کشک و گاهی با سرکه و حتی ترشی می‌خورند. بسته به عادت‌های خانوادگی از آش رشته به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی استفاده می‌شود. با ما همراه باشید تا طرز تهیه آش رشته خوشمزه و لذیذ  را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم آش رشته:

لوبیا چیتی ۱ لیوان
نخود ۱ لیوان
عدس ۱ لیوان
لوبیا سفید ۱ لیوان
آرد گندم ۱ قاشق غذاخوری
رشته آش ۶۰۰ گرم
پیاز داغ ۱ لیوان
سیر داغ ۱/۲ لیوان
نعنا داغ به مقدار لازم برای تزیین
کشک ۱ کیلو گرم
سبزی آش (تره،جعفری،گشنیز،شوید،اسفناج) ۲ کیلو گرم

طرز تهیه آش رشته :

حبوبات را برای کاهش نفخ ناشی از آن یک روز قبل خیس کنید و ۲ تا ۳ بار آب آن ها را عوض کنید و دور بریزید.

سپس حبوبات را با پیاز سرخ کرده ( که ممکن است کمی زردچوبه به آن زده باشیم ) می گذاریم کاﻤﻸ بپزد. بعد سبزی را تمیز و خرد می کنیم و داخل حبوبات پخته شده می ریزیم و می گذاریم سبزی ها هم بپزند.

*. سپس دو قاشق سوپ خوری آرد را در کمی آب سرد حل می کنیم و داخل آش می ریزیم و مرﺘﺒﺄ هم می زنیم. رشته را در آش می ریزیم ومی گذاریم آهسته بپزد، ولی رشته نباید خرد شود. نمک و فلفل و زردچوبه را هم اضافه می کنیم.

*. سعی کنید نمک را با احتیاط در آش بریزید، چون کشک اصولاً شور است. بعد آش را از روی شعله بر می داریم و با کشکمخلوط می کنیم . سپس در سوپخوری می ریزیم و روی آن را با کمی کشک ساده و پیاز سرخ کرده و نعناع داغ ( و در صورت دلخواه سیر داغ ) تزیین می کنیم .

طرز تهیه آش رشته با تزیین آش رشته سبزی خشک مجلسی ۴ نفر تا ۲۰ نفر نذری

تزیین آش رشته مجلسی :

۱ـ قابلمه باید گنجایش مواد را داشته و کمی بزرگتر از حجم آش رشته باشد تا رشته‌ها به هم نچسبد و خمیر نشود.

۲ـ سبزی آش رشته باید بدون ساقه بوده و درشت خرد شود تا آش رشته زیباتر به نظر آید.

۳ـ پیاز داغ داخل آش رشته نباید کم باشد تا آش بهتر جا بیفتد.

۵ـ رشته آش حتماً باید از نوع مرغوب تهیه شود.

۶ـ نمک آش رشته را بعد از اضافه کردن رشته و کشک می‌ توان تست کرد تا آش شور نشود.

۷ـ روغن داخل آش رشته باید به اندازه کافی باشد چون به جا افتادن آش کمک می‌ کند.

۸ـ کشک را در آش رشته نباید جوشاند چون تفاوت حرارت کشک و آش رشته باعث می‌ شود کشک ببرد. می‌توان آش را بدون کشک (برای کسانی که کشک نمی‌خورند) سرو کرد که در این صورت هم تفاوت رنگ سبزی، رشته و کشک بهتر نمایان می‌شود و هم آش رشته خوش‌ رنگ‌تر و زیباتر می‌شود.

۸ـ کشک حتماً باید ۲۰ دقیقه بجوشد (از نظر سلامتی و بهداشت غذا).

۱۰ـ حرارت کشک و آش رشته موقع مخلوط کردن با هم تقریباً یکی باشد تا کشک نبرد.

۱۱ـ برای درست کردن نعنا داغ ۲ قاشق روغن را داغ کرده نعنا خشک بریزید و فوراً خاموش کنید تا نعنا نسوزد.

۱۲- زمان جا افتادن آش رشته زمانی است که لعابی رقیق روی آش را بگیرد، آش رشته رو به ته گرفتن باشد و رشته، بوی خامی ندهد. در این زمان باید حرارت زیر آش رشته را خاموش کرد. البته زمان جا افتادن آش رشته بستگی به نوع رشته نیز دارد.

طرز تهیه آش رشته با تزیین آش رشته سبزی خشک مجلسی نذری

طرز تهیه آش رشته با تزیین آش رشته سبزی خشک مجلسی ۴ نفر تا ۲۰ نفر نذری

دستور پخت آش رشته به انگلیسی:

Aash e Reshteh or Noodle soup irani

Ingredients

۴ servings

reshteh, 400 grams (reshteh is similar to spaghetti in shape and should be obtained in Iran or from an Iranian store)

herbs (parsley, spinach, dill, coriander, and spring-onion ends, in equal amounts), 1 kg

chick-peas, 150 grams

black-eye beans, 150 grams

lentils, 150 grams

dried mint, 4 spoons (or 200 grams of fresh mint)

medium onions, 4

kashk, two glasses (kashk is thick whey and should be obtained in Iran or from an Iranian store)

flour, 2 spoons

cooking oil

salt

black pepper

Directions

Soak chick-peas, black-eye beans, and lentils in warm water for about two hours. Peel and thinly slice onions. Fry in oil until slightly golden. Save half of the fried onions for later use. Add chick-peas, black-eye beans, lentils, salt, and pepper to onions. Add 2-3 glasses of hot water and cook over medium heat for about 30 minutes. If necessary, additional hot water should be added while cooking. Wash and finely chop the herbs. Add to the mix, and continue cooking over medium heat for about 15 minutes. Dissolve flour in a glass of cold water, add in, and mix well. Add reshteh and cook over low heat for 10-15 minutes. Strands of reshteh should remain intact and uncut. Remove the mix from heat, and pour kashk evenly over it. Add fried onions on top. Fry dried mint in oil for a few minutes. (If fresh mint is used, wash and finely chop it, then fry in oil.) Also add fried mint on top of Aash-e Reshteh and serve

مرتبط:

رولت گوشت چرخ کرده

غذای ساده برای شام

منبع: وب سیتی آموزش آشپزی

  • ۹۵/۱۰/۰۳
  • رویا طوسی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی